» Despre mine

Despre mine

 Cine sunt

     Pentru mine fotografia este o pasiune. Am dezvoltat această pasiune de-a lungul anilor până mi-am dat seama că vreau să fac asta într-un mod profesionist. Pentru mine a fi profesionist nu înseamnă să faci un lucru pentru bani sau faimă, înseamnă că în spatele pasiunii și a bucuriei de a face ceea ce îți place este multă muncă, dorința de a nu greși și abilitatea de a face față tuturor provocărilor.

Fotografiez evenimente pentru că sunt încărcate de sentimente și de bucurii ce nu pot fi exprimate în cuvinte dar pot fi păstrate pentru totdeauna printr-o apăsare a butonului declanșator al aparatului. Îmi imaginez că oamenii nu au pe pereții caselor fotografii ci au înrămate sentimente, trairi, amintiri… Au imortalizate clipele pe care și le-au dorit să le păstreze pentru totdeauna.

 

Cum fotografiez

     Cele mai frumoase fotografii sunt cele în care momentul este captat așa cum se întâmplă, spontan și pur. Cele în care nu te așezi în poziția care te avantajează și zâmbești forțat, încercând să “ieși bine”, cu ochii deschiși și degajat, când de fapt tu “stai la poza”.

Cele în care, ai fost de fapt prins neatent, fără să îți dai macar seama că ești fotografiat, cele în care ești sincer și faci exact grimasa care exprimă ce simți în acel moment, netrucată și ascunsă.

Cele mai frumoase fotografii sunt cele în care, atunci când le privești după ani, îți poți recunoaște gândurile și parcă poți retrăi pentru câteva minute clipe din trecut.

Eu sunt fotograful care te va fotografia din umbră, care va surprinde exact momentele pe care tu nu le vezi, care te va “prinde” când râzi sau plângi de bucurie, sau cand ești emoționat ori radiezi. Eu sunt fotograful care îi va surprinde pe cei dragi ție cum trăiesc alături de tine cele mai importante momente din viața ta. Nu îți vei da seama că sunt acolo, dar voi “scrie” pe hârtie fotografică emoții și gânduri și stări, povestind în cadre o zi minunată.

© 2012 - 2016 www.alexbuduru.ro | Alex Buduru fotograf profesionist | nunta, botez, logodna, portret, petreceri private | alexbuduru@yahoo.com | 0761677678 Up
#page { margin-left: auto; margin-right: auto; }